NY_logga_blomsterdekoratoren_2
Blomsterbinderi I Svenska Mästerskapen, blomsterarrangemanget är gjort av frilanasande floristen och blomsterdekoratören Marinette Månsson i Varberg, Halland.

Välkommen till Blomsterdekoratören

Kreativitet, Kunskap, Kvalitét & Service

Blomsterdekoratören, drivs av mig Marinette Månsson. Min floristateljé ligger strax norr om Varberg i Halland där jag är kreativ när jag inte är ute på frilansuppdrag. Med en flerårig floristutbildning, gesällbrev, god meritlista och många års erfarenhet inom floristbranschen erbjuder jag både privatpersoner och företagskunder professionell kreativitet, kunskap, kvalitét och service. Som frilansande florist och blomsterdekoratör har jag möjlighet att anlitas till önskad plats för hjälp med bl.a. bröllopsblommor och bröllopsdekorationer, event, fester, företagsblommor, mässmontrar och mycket mer.
Det finns inga uppdrag som är för stora eller små för mig!

Sorg

Låt er bröllopsdag bli
ett blomstrande minne för livet! 
Som er bröllopsflorist så gör jag era bröllopsblommor,  brudbukett, corsage, tärnbukett, vigselplats och mycket mer därtill.
Mer Bröllopsinspiration här >

Som en frilansande florist & blomsterdekoratör med stor erfarenhet inom området hjälper jag er med events, fester, galor, invigningar, premiärer, mässmontrar. 

Mer om Event & Fest här >

Ska ni ha en konferens, avtackning, födelsedag eller bara vill ha det blomstrande vackert på företaget? 
Inget är för litet eller stort för att beställa företagsblommor.
Mer om Företagsblommor här >

Florist Marinette finns också på:
Sisters in law & i Salong Kammens bröllopsmapp.

Floristen Marinette Månsson är en frilansande florist och blomsterdekoratör i Varberg, Halland