NY_logga_blomsterdekoratoren_2

Florist Marinette startar blogg - häng med!

Florist Marinette- Marinette Månsson. Florist Marinette- Marinette Månsson.
Hej på er!
Florist Marinette ett företag som drivs av mig Marinette Månsson en frilansande florist och blomsterdekoratör med bas i hemstaden Varberg i Halland på Sveriges Västkust. Jag brinner självklart  för  hantverket, kvalitét, kreativitet och service. Jag kommer inte skriva så mycket mer om mig utan det är bättre att kika in här så får ni veta mer.

På bloggen kommer här information
och uppdateringar om vad jag har på gång och även inspirationsinlägg.
För er som vill hänga med mig på Instagram så finns jag även där såklart  #floristmarinette

Nu skiner solen här i Varberg, nu är kontorsdagen på paus
och jag hoppas få en riktigt energikick av solen!
Ut och njut med er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese Johansson » Midsommarkrans:  ”Önskar en krans med tre sorters blommor i rosa/vit tema, jag har 54cm i omkrets...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln