NY_logga_blomsterdekoratoren_2

Sommarblommor

Hejsan, 

Då var midsommar över för i år. Alla fina blomsterkransar hänger kanske på tork, för att bevara minnet av helgen. Vädret får vi väl ändå säga var med oss här i Varberg då det mestadels var uppehåll. 

Jag känner ändå att det är en fantastik tid både årstidsmässigt men framförallt blomstermässigt. Därför tänkte jag bjuda med mig av lite tips och hur jag tänker kring sommarens blommor och trender. Det bli i en artikel från Hallands Nyheter juni 2016, som jag fortfarande känns aktuell, läs den HÄR . 

Sommarhälsningar, 
Marinette

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese Johansson » Midsommarkrans:  ”Önskar en krans med tre sorters blommor i rosa/vit tema, jag har 54cm i omkrets...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln