NY_logga_blomsterdekoratoren_2

Florisera 2016

Hej! 
I lördags var jag med och tävlade i blomsterbinderitävlingen Florisera'16 som Munkeröds floristutbildning anordnade på Frölunda Torg. En helt fantastisk tävling att få vara med att delta på och att få gå som pubilk och beskåda! 
Vi hade i uppgift att göra en dekoration/arrangemang och en solfjäder som var inspirerade av tapeten i vår monters tidsepok, min var ifrån 1800-talet. Det blev en mittenplacering och det var en otroligt rolig dag! Här är lite smakprov av det jag gjorde.

Får ni chansen att besöka en florist/blomsterbinderitävling så gör det! Jag kan uppdatera er på när det är dags för tävlingar eller får ni som är nyfikna kontakta mig så tar jag reda på det åt er. 
Allt gott,
/Marinette

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese Johansson » Midsommarkrans:  ”Önskar en krans med tre sorters blommor i rosa/vit tema, jag har 54cm i omkrets...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln