NY_logga_blomsterdekoratoren_2

Varberg-Borås-Gödestad

Blomstershopping Blomstershopping
Hej, 

Åh, jag är så glad för att jag kan berätta att på lördag kommer jag att ställa ut på markanden med helt fantastiskt fint blomstermaterial som jag har fått handlat i Borås och som kommer in mer under veckan. Det kommer finnas många fina kransar, snittblommor, krukväxter som b.la. rumsgranar, lokalodlade hyacinter, jumbo-amaryllis(!), julrosor.
Men något jag är otroligt glad över att få sälja till er är Cia Keramik & Designs fina keramik vaser gjutna av hostablad & assietter/fat av kiwiblad.
Allt är unikt och inget i Cias keramik är likt det andra. Det är ett riktigt hantverk som är tillverkat i Gödestad strax utanför Varberg.
psst... allt går att diska i diskmaskin dessutom!

Hoppas vi ses i helgen! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese Johansson » Midsommarkrans:  ”Önskar en krans med tre sorters blommor i rosa/vit tema, jag har 54cm i omkrets...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln