NY_logga_blomsterdekoratoren_2

Blomsteråret 2015

Hej på er! 
Vad tiden har sprungit iväg, jul, nyår och 2015 har redan passerat. 
Jag hoppas att ni hade en riktigt fin december. 

2015 var ett år som hände mycket blomstermässigt för Florist Marinette. 
Det var året då företaget drogs igång på allvar. Sammanfattningsvis så var det ortoligt vackra brudpar som gifte sig och Florist Marinette fick äran att göra deras bröllopsblommor, jag tävlade i SM-kval, jobbade i Varberg, Oslo & Stockholm, åkte på VM i blomsterbinderi till Berlin med alla duktiga floristkollegor från hela världen, ställde ut på bröllopsmässa på Wapnö Slott, öppnade Florist Marinette Pop-up-shop, stod på Torna Gårds Julmarknad och framförallt jag träffade alla er, mina inspirerande kunder! 

Ett stort tack till alla som tror på mig och det jag tar mig för.
2016 är redan inlett och det väntar massa spännande i blomstervärlden.
Häng med på det både här på bloggen och på Instagram
Jag önskar er ett riktigt blomstrande och underbart 2016. 
Här kommer lite bilder från 2015.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese Johansson » Midsommarkrans:  ”Önskar en krans med tre sorters blommor i rosa/vit tema, jag har 54cm i omkrets...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln