NY_logga_blomsterdekoratoren_2

Floristdagen 2016 - Krägga Herrgård

Hej, 

Vilken underbar helg det har varit. I fredags tog jag tåget till Stockholm för att på söndagen gå på Floristdagen som EvaMarie Pettersson för tredje året i rad arrangerar på Krägga Herrgård i Bålsta. Det blev en helt magiskt inspirerande dag med fyra duktiga florister som fick tolka varsin kändis med ett dukat bord, Nicklas Jensen som höll ett föredrag om "7 nycklar - för att bli en lyckad florist" och på eftermiddagen hölls en demo med Nicklas Jensen och SteinAre Hansen ifrån Blomst af Hansen i Oslo. Tusen tack till alla inspiratörer, EvaMarie och alla floristkollegor som var där. Så mysig dag! Här nedan följer lite bilder ifrån dagen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese Johansson » Midsommarkrans:  ”Önskar en krans med tre sorters blommor i rosa/vit tema, jag har 54cm i omkrets...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln